05 augusti 2007

Klänning - Red Retro

En omlottklänning från mitt grundmönster. Stl 62. Val nummer tre i beställningen.
Har beställt lappar att fästa på presenter och ev beställningar (som faktiskt är visitkort jag gjort hål i och fäst med garn och säkerhetsnål)

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Å vilket härligt tyg! Va lustigt det där med visitkortet, för jag har precis tänkt samma sak!! Jag har handgjorda kort just nu men har precis beställt tryckta! Great minds think alike;) Va snyggt ditt kort är!

malin sa...

Jättefin klänning - helt klart min favorit! Vad smart att beställa visitkort! Jag sitter och gör korten för hand till alla kläder jag säljer...

Lotten sa...

Vilket snyggt tyg i klänningen! Det gillar jag skarpt.... är det nytt eller vintage?

Korten var ju jättesnygga de med! ;-)

Liksom sa...

Alltid vintage... fast det är som nytt, sällan man hittar med så klara färger...har legat i mitt lilla lager lääänge, men nu fick det bli en liten klänning istället. Det var den här som blev vald för övrigt!

Cecilia sa...

Fina klänningar som vanligt. Jag blir sugen på att leta lakan :)

Supertjusigt med visitkorten, enkelt och så snyggt. Helt i min smak! Jag letar själv efter "labels" i något mindre format eftersom jag inte gör så mycket kläder. Priset avgör ju dock. Får man undra vad du betalat för dina?

Liksom sa...

Cecilia: Jag beställde mina visitkort på vistaprint.se och de var "gratis"...men som alltid när något är gratis så kostar det...Summan slutade på 229 kr för 250 st. Det som kostade var frakten, bearbetning, skatt och att jag valde bort att ha deras reklam på baksidan av kortet osv...

Jes sa...

Underbar kläning säger som övriga jag bara äääääälskar tyget helt underbart & vilken söt klänningsmodel. Vart beställer du dinna små liksom namnband ifrån, på vissa kläder skulle jag vilja ha mindre lappar.

Cecilia sa...

Vad precis, jag googlade igår och hittade vistaprint. Man ser ju allt som är gratis, men så var det alltså inte. Fina blev de i alla fall.

Jag har en väninna som designar och säljer tackkort, allt "papper" som behövs kring bröllop osv så jag ska kolla med henne. Alltid bra med ett riktmärke på vad styckepriset blir. Tack!